Avand o experienta de peste 5 ani in domeniul amenajarilor interioare, Creative Vision ofera servicii profesionale de design interior.

Pachetele prezentate sunt structurate in asa fel incat sa vina in ajutorul fiecaruia dintre dumneavoastra. Fie ca aveti nevoie doar de o idee, fie ca nu aveti timp sa va ocupati de amenajarea locuintei, noi suntem alegerea perfecta.
Indiferent de modalitatea colaborarii, se va programa o intalnire pentru a stabili cererile,pentru a analiza dorintele si bugetul,pentru a stabili scopul si pasii desfasurarii proiectului.
Exceptand varianta alegerii pachetului de consultanta, dupa intalnirea de care vorbeam mai sus, in termen de maxim 10zile lucratoare ne vom reintalni pentru a discuta pe un concept 3D personalizat realizat special pentru a satisface cerintele dumneavoastra.
In cazul in care veti opta pentru un concept, veti primi proiectul 3D pe care vi se va explica de ce s-au ales acele solutii si veti intelege ce culori/forme/mod de amplasare al mobilierului ar fi cel mai potrivit pentru a indeplini cerintele stabilite la prima intalnire. Dupa aceasta intalnire dumneavoastra va veti ocupa exclusiv de achizitionarea tuturor celor ce va sunt nevesare pentru a termina lucrarea dupa ideile designerului nostru.
Daca veti dori si asistenta dupa terminarea proiectului 3D atunci designerul nostru va va fi alaturi in realizarea acestuia. Avand colaboratori in toate domeniile de activitate; de la firme de constructii pana la realizarea mobilierului la comanda, nu veti mai fi nevoiti sa cautati ce aveti nevoie pentru realizarea proiectului, noi oferindu-va o lista cu colaboratorii folositi in realizarea conceptului 3D.
In cazul realizarii proiectelor “la cheie” , se va discuta unpic mai indetaliat despre bugetul destinat locatiei. Dupa cele 10 zile de la prima intalnire va veti intalni cu designerul nostru ce va va prezenta un concept 3D, si o mapa cu lista de preturi pentru realizarea acestuia. In momentul in care veti fi de acord, se vor incepe lucrarile, iar toata implicarea va fi din partea echipei noastre urmand ca dumneavoastra sa va mutati in casa deja mobilata si echipata.